Головна » Без рубрики » Роль SAP Business One у вирішенні проблем харчової промисловості

Роль SAP Business One у вирішенні проблем харчової промисловості

Промисловість харчових продуктів та напоїв за останні роки зазнала величезного зростання. Однак, як сектор процвітає, ми бачимо зростання проблем і конкуренції. Будь то власник ресторану або роздрібний торговець продуктами харчування та напоями, кожен повинен вирішувати різні проблеми. ERP для харчової промисловості та виробництва напоїв може творити чудеса і допомагати власникам бізнесу ефективно вирішувати проблеми.

Промисловість харчових продуктів та напоїв є одним з найбільш високорегульованих секторів, і тому вона створює різні проблеми у порівнянні з виробничими підрозділами. Більшість її завдань пов’язані з підтримкою якості продуктів харчування та управлінням інвентаризацією, дотримуючись суворих стандартів гігієни.

Як ERP-рішення вирішує проблеми виробництва харчових продуктів та напоїв ?

Тут ми згадаємо деякі з найбільш поширених проблем харчової промисловості та виробництва напоїв і як SAP Business One може вирішити їх.

  1. Дотримання правил

Регулюючі органи харчової промисловості встановили правила для кожного аспекту харчової промисловості та виробництва напоїв, починаючи від сировини до готової продукції, упаковки та маркетингу. Якщо будь-яке з цих правил ігнорується, існує велика ймовірність, що авторизація приймає суворі дії проти постачальника або виробника.

Рішення SAP Business One може допомогти у дотриманні правил, пропонуючи такі функції, як керування рецептами, планування виробництва та управління складом. Вона відіграє важливу роль в управлінні та контролі всієї операції від сировини до розподілу продуктів харчування та напоїв.

2. Вимоги до упаковки

Заморожені продукти зберігаються або в олов’яній або скляній упаковці, тоді як пластикові пакети використовуються для зберігання сухих продуктів. Іншими словами, кожна їжа або напій має різну потребу в упаковці на основі її природи і складу. SAP Business One – ERP для харчової промисловості та виробництва напоїв може вести облік упаковки для конкретних продуктів.

Крім того, для планування вимог до упаковки також корисні функції планування матеріальних потреб та управління спільними продуктами. SAP Business One інтегрує вимоги до упаковки з відділом інвентаризації та забезпечує постачання пакувального матеріалу.

3. Управління запасами

Управління запасами в харчовій промисловості та виробництві напоїв є досить важливим завданням. На щастя, рішення SAP Business One має спеціальну функцію для управління запасами та складом, яка може допомогти зберігати різні харчові продукти у відповідних умовах зберігання. Ця функція забезпечує управління як сировиною, так і кінцевим продуктом. Це може допомогти компанії з харчових продуктів та напоїв позбутися втрат, що сталися через неправильне керування умовами зберіганням. Підвищення точності та ефективності є результатом функцій управління запасами.

4. Поводження з відходами

Витрати є великим викликом для харчової промисловості та виробництва напоїв. Необхідні заходи безпеки при поводженні з відходами, оскільки більша частина відходів швидко псується. Рішення SAP Business One пропонує функції поводження з відходами та управління брухтом для забезпечення правильного видалення харчових відходів.

5. Автоматизація процесів

Такі функції, як автоматичний збір даних, керування імпортом та експортом, а також управління послугами корисні для спрощення та автоматизації різних процесів харчової промисловості та виробництва напоїв. Автоматизація значно знижує ймовірність людської помилки і підвищує продуктивність. Збір даних, доступ і обмін можна здійснювати в режимі реального часу завдяки рішенням ERP для продуктів харчування та напоїв. Шанси на дублювання або інші порушення практично виключені за допомогою автоматизованого процесу.

Основні переваги бізнесу від рішення SAP Business One

Швидке зростання обороту та розширення в харчовій промисловості та напоїв в основному пов’язано з постійно зростаючим попитом та збільшенням участі клієнтів у всьому світі. SAP Business One допомагає промисловості задовольняти різні цілі, пропонуючи ключові бізнес-переваги підприємствам харчової промисловості та напоїв.

  1. Єдина система ERP може обробляти дистрибуцію, купівлю, фінанси, виробництво та операції
  2. Функція управління рецептами дозволяє компаніям придумати різні продукти харчування
  3. Планування матеріальних потреб (MRP) може допомогти компанії заощадити багато грошей
  4. Підвищена продуктивність і поліпшена співпраця між виробництвом і розподілом
  5. ERP для харчової промисловості та виробництва напоїв може зменшити переривання та несправність
  6. Можливе повне управління запасами на різних складах
  7. Інтегрована система контролю якості дозволяє компанії контролювати продукцію
  8. Краще дотримання нормативних актів та швидке затвердження ринкових тенденцій

Ви можете отримати індивідуальні рішення для вирішення ваших потреб у виробництві продуктів та напоїв за допомогою SAP Business One. Ви можете легко керувати та контролювати операції, збільшуючи видимість сировини та запасів. Інтеграція штрих-коду з SAP Business One може спростити процес продажів, а інтегрована система контролю якості допоможе вам утримати перевірку поставлених і доступних продуктів. Все, що вам потрібно, щоб знайти надійного партнера SAP Business One, щоб отримати індивідуальну ERP систему для харчової промисловості та виробництва напоїв.

Якщо маєте більше питань, заповнюйте форму зворотнього зв’язку та наші спеціалісти додатково проконсультують

Джерело https://www.silvertouchtech.co.uk/blog/sap-business-one-tackling-challenges-of-food-and-beverage-industry/